POLÉVKA |
Bramborová polévka s houbami |
PIZZA |
Margherita (rajčatová omáčka, mozzarella, bazalka) |
Prosciutto (rajčatová omáčka, mozzarella, šunka) |
Vegetariana (rajčatová omáčka, mozzarella, grilovaná zelenina, kukuřice, oregano) |
Pollo e spinaci (smetana, mozzarella, kuřecí maso, špenát) |
Carbonara (smetana, mozzarella, slanina, vejce, cibule, parmazán) |
HLAVNÍ JÍDLO |
Fusilli se salsicciou, brokolicí, červenou cibulí, drcenými rajčaty, bylinkami a parmazánem |
Gnocchi s kuřecím masem, smetanou, ricottou, česnekem, hráškovým luskem a parmazánem |
Spaghetti s krevetami, rukolovým pestem, fenyklem, cherry rajčaty a rukolou |
Italské risotto se pancettou, žampiony, čerstvou petrželí a parmazánem |
Telecí játra na roštu na anglický způsob s opečeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou |
Smažený hermelín s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou |
Smažený květák s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou |
Halušky s uzeným masem a kysaným zelím |
Vepřové karé ve smetanové omáčce se žampiony s dušenou rýží |
SALÁT |
Listy ledového salátu s vepřovou panenkou, kukuřicí, salátovou okurkou, rajčaty a francouzským dressingem |