POLÉVKA |
Francouzská cibulačka s rozpečeným sýrovým toastem |
PIZZA |
Margherita (rajčatová omáčka, mozzarella, bazalka) |
Capricciosa (rajčatová omáčka, mozzarella, šunka, žampiony) |
Vegetariana (rajčatová omáčka, mozzarella, grilovaná zelenina, kukuřice, oregano) |
Pollo e spinaci (smetana, mozzarella, kuřecí maso, špenát) |
Carbonara (smetana, mozzarella, slanina, vejce, cibule, parmazán) |
HLAVNÍ JÍDLO |
Italské krémové risotto s prosciuttem, hlívou ústřičnou, máslem, červenou cibulí, česnekem a parmazánem |
Bramborové gnocchi v sýrové omáčce se šunkou, kukuřicí a parmazánem |
Lasagne s listovým špenátem, kuřecím masem, tomatovou omáčkou a rukolou |
Spaghetti s anglickou slaninou, žloutky, pórkem, smetanou a parmazánem |
Smažený kuřecí stehenní řízek se selským bramborovým salátem a citronem |
Grilovaná vepřová krkovice zapečená anglickou slaninou a volským okem s hranolky a tatarskou omáčkou |
Dušená hovězí roštěná na zeleném pepři s opečeným bramborem |
|
SALÁT |
Trhané listy salátů se smaženými cibulovými kroužky, anglickou slaninou, marinovanou červenou řepou, cherry rajčaty a medovo-hořčičným dressingem |