Italská restaurace a pizzerie
1. CAPRESE | 129,- |
Mozzarella s rajčaty, čerstvou bazalkou a extra panenským olivovým olejem | |
Mozzarella with tomatoes, fresh basil and extra virgin olive oil | |
2. CARPACCIO DI MANZO | 199,- |
Marinovaná hovězí svíčková s čerstvým parmazánem, rukolou, citronem, bazalkovým pestem a hoblinami parmazánu | |
Marinated beef sirloin with fresh parmesan, arugula, lemon, basil pesto and parmesan shavings | |
3. BRUSCHETTA CON GAMBERETTI | 159,- |
Domácí opečený chléb s krevetami, mangem, ligurskými olivami, koriandrem, chilli papričkami, česnekem, olivovým olejem a parmazánem | |
Homemade baked bread with shrimps, mango, ligurian olives, coriander, chilli peppers, garlic, virgin olive oil and parmesan | |
4. TAGLIATA DI MANZO | 249,- |
Tenké plátky hovězí svíčkové podávané na rozpálené litinové pánvi s rozmarýnem, rukolou a olivovým olejem | |
Thin slices of beef sirloin served on hot cast iron pan with rosemary, arugula and olive oil | |
5. TARTARE DI ZUCCHINE | 139,- |
Cuketový tataráček se sušenými rajčaty, lilkem, česnekem, olivovým olejem a čerstvými bylinkami, podávaný na ředkvičkovém carpacciu s rozpečenou bagetou | |
Zucchini tartare with dried tomatoes, eggplant, garlic, virgin olive oil and fresh herbs, served on radish carpaccio with crispy baguette | |
6. ANTIPASTO MISTO ITALIANO | 309,- |
Talíř italských dobrot – hovězí carpaccio, parmská šunka s melounem, bruschetta con gamberetti, italský salám ventricina, gorgonzola, parmazán, caprese, olivy, sušená rajčata, kapary, artyčok, rukola a domácí italský chléb | |
Italian gourmet plate – beef carpaccio, parma ham with melon, bruschetta con gamberetti, italian salami ventricina, gorgonzola, parmesan, caprese, olives, dried tomatoes, capers, artichoke, arugula and homemade italian bread | |
7. GAMBERI SFUMATI | 209,- |
Marinované krevety v zázvoru, chilli papričkách, česneku a koriandru, podávané na rozpálené litinové pánvi s lístky salátu „Red chard“ a olivovým olejem | |
Shrimps marinated in ginger, chilli, garlic and coriander, served on hot iron pan with „Red chard“ salad and olive oil | |
8. MOZZARELLA AFFUMICATA ARROSTA | 169,- |
Pečená uzená mozzarella balená v parmské šunce s rukolovo-polníčkovým salátem, cukrovým melounem a pečenou bagetou | |
Baked smoked mozzarella in parma ham with arugula and lamb’s lettuce, sugar melon and crispy baguette |
8. ZUPPA DI POMODORO | 69,- |
Jemná tomatová polévka s mozzarellou a bazalkou | |
Tomato soup with mozzarella and basil | |
9. MINESTRONE | 79,- |
Tradiční italská zeleninová polévka | |
Traditional Italian vegetable soup | |
10. ZUPPA AI FRUTTI DI MARE | 189,- |
Bohatá středomořská polévka z krevet, slávek, lososa a zeleniny, podávaná s rozpečenou bagetou | |
Rich Mediterranean soup with shrimps, muscles, salmon and vegetables served with crispy baguette |
11. CAESAR CON POLLO | 199,- |
Římský salát s praženou slaninou, parmazánem, kuřecím masem, cherry rajčátky a krutony | |
Romaine lettuce with cooked bacon, parmesan, chicken, cherry tomatoes and croutons | |
12. CAESAR CON GAMBERI | 249,- |
Římský salát s praženou slaninou, parmazánem, krevetami, cherry rajčátky a krutony | |
Romaine lettuce with cooked bacon, parmesan and shrimps, cherry tomatoes and croutons | |
13. INSALATA DI SALMONE | 279,- |
Lososový steak podávaný na trhaných listech salátů s pomerančem, cizrnou, lístky salátu „Red chard“a dressingem z citrusových plodů | |
Salmon steak served on lettuce leaves with orange, chickpeas, leaves of „Red chard“ salad and dressing of citrus fruits | |
14. INSALATA CON FORMAGGIO DI CAPRA | 239,- |
Polníčkový salát s rukolou, gratinovaným kozím sýrem, pečenou červenou řepou, marinovanou dýní, slunečnicovými semínky, restovanou italskou slaninou a dressingem z černého rybízu a ostružin | |
Gratinated goat cheese served on lettuce lamb‘s salad with arugula, roasted red beet, marinated pumpkin, sunflower seeds, roasted Italian bacon and dressing of black currants and blackberries | |
15. INSALATA CON ANATRA | 249,- |
Grilované kachní prso, podávané na trhaných listech salátů s cherry rajčaty pečenými v bazalkovém pestu, parmskou šunkou, chřestem, marinovanými višněmi a ovocným balsamicem | |
Grilled duck breast served on leaves of salad and roasted cherry tomatoes with basil pesto, prosciutto, asparagus, marinated cherries and fruity balsamic vinegar | |
16. INSALATA DI TONNO | 279,- |
150g – Steak ze žlutoploutvého tuňáka se salátkem z čekanky, rukoly a polníčku s cherry rajčaty, křepelčími vajíčky, fazolovými lusky, pečenými grenaille brambory a dressingem z majonézy a citronové kůry | |
150 g – Tuna steak with a salad of radicchio, arugula and lamb‘s lettuce with cherry tomatoes, quail eggs, green beans, baked potatoes grenaille and dressing of mayonnaise and lemon zest |
17. FOCCACCIA | 79,- |
Rozmarýn, česnek olivový olej extra panenský | |
Rosemary, garlic, extra virgin olive oil | |
18. MARGHERITA | 129,- |
Rajčatová omáčka, mozzarella, bazalka | |
Tomato sauce, mozzarella, basil | |
19. DIAVOLA | 159,- |
Rajčatová omáčka, mozzarella, pikantní salám | |
Tomato sauce, mozzarella, italian spicy salami | |
20. PROSCIUTTO COTTO | 149,- |
Rajčatová omáčka, mozzarella, šunka | |
Tomato sauce, mozzarella, ham | |
21. CAPRICCIOSA | 169,- |
Rajčatová omáčka, mozzarella, šunka, žampiony | |
Tomato sauce, mozzarella, ham, champignon mushrooms | |
22. HAWAII | 159,- |
Rajčatová omáčka, mozzarella, šunka, ananas | |
Tomato sauce, mozzarella, ham, pineapple | |
23. TONNO | 179,- |
Rajčatová omáčka, mozzarella, tuňák, cibule | |
Tomato sauce, mozzarella, tuna, onion | |
24. PROSCIUTTO CRUDO E RUCOLA | 189,- |
Rajčatová omáčka, mozzarella, parmská šunka, rukola | |
Tomato sauce, mozzarella, parma ham, arugula | |
25. VEGETARIANA | 169,- |
Rajčatová omáčka, mozzarella, špenát, kukuřice, žampiony, paprika | |
Tomato sauce, mozzarella, spinach, corn, champignon mushrooms, bell pepper | |
26. FRUTTI DI MARE | 199,- |
Rajčatová omáčka, mozzarella, mořské plody, olivy, oregano | |
Tomato sauce, mozzarella, seafood, olives, oregano | |
27. CARPACCIO | 199,- |
Rajčatová omáčka, mozzarella, smetana, carpaccio, rukola, parmazán | |
Tomato sauce, mozzarella, cream, carpaccio, arugula, parmesan | |
28. D´LOUNGE | 219,- |
Rajčatová omáčka, mozzarella, ¼ šunka, žampiony, ¼ pikantní salám, ¼ tuňák, cibule, ¼ špenát, kuřecí maso | |
Tomato sauce, mozzarella, ¼ ham, champignon mushrooms, ¼ spicy salami, ¼ tuna , ¼ spinach, chicken | |
29. ANTIVEGETARIANA | 219,- |
Rajčatová omáčka, mozzarella, šunka, slanina, pikantní salám, beraní rohy, oregano | |
Tomato sauce, mozzarella, ham,bacon, spicy salami, pickled horn peppers, oregano | |
30. MESSICANA | 199,- |
Rajčatová omáčka, mozzarella, vejce, pikantní salám, feferonky, cibule, tabasco | |
Tomato sauce, mozzarella, egg, spicy salami, hot peppers, onion, tabasco | |
31. QUATTRO FORMAGGI | 189,- |
Smetana, mozzarella, gorgonzola, taleggio, parmazán | |
Cream, mozzarella, gorgonzola, taleggio, parmesan | |
32. POLLO E SPINACI | 199,- |
Smetana, mozzarella, kuřecí maso, špenát | |
Cream, mozzarella, chicken , spinach | |
33. CARBONARA | 209,- |
Smetana, mozzarella, slanina, vejce, cibule, parmazán | |
Cream, mozzarella, bacon, egg, onion, parmesan | |
34. PIZZA CAESAR | 229,- |
Smetana, mozzarella, slanina, kuřecí maso, salát, čerstvá rajčata, dressing Caesar, parmazán | |
Cream, mozzarella, bacon, chicken, salad, fresh tomatoes, Caesar dressing, parmesan |
35. SPAGHETTI AGLIO OLIO E PEPERONCINO | 139,- |
Restovaný česnek, feferonky, parmazán | |
Sauteéd garlic, chilli peppers, parmesan | |
36. SPAGHETTI ALLA CARBONARA | 169,- |
Pancetta, čerstvý pepř, žloutek, parmazán | |
Pancetta, fresh pepper, egg yolk, parmesan | |
37. SPAGHETTI D´LOUNGE | 209,- |
Italská slanina, kuřecí maso, cibule, chilli papričky, bílé víno, rajčatová omáčka, bazalkové pesto, parmazán | |
Italian bacon, chicken , onion, chili peppers, white wine, tomato sauce, basil pesto, parmesan | |
38. SPAGHETTI ALLA BOLOGNESE | 169,- |
Masové ragú, rajčata, čerstvé bylinky, parmazán | |
Meat ragout, tomatoes, fresh herbs and parmesan | |
39. SPAGHETTI ALLA CAPRESE | 169,- |
Rajčata, restovaný česnek, mozzarella, bazalka, parmazán | |
Tomatoes, roasted garlic, mozzarella, basil, parmesan | |
40. SPAGHETTI FRUTTI DI MARE | 239,- |
Česnek, rajčatová omáčka, slávky, kalamáry, krevety, čerstvé bylinky, víno, cherry rajčata a rukola | |
Garlic, tomato sauce, mussels, calamari, shrimp, fresh herbs, wine, cherry tomatoes and arugula | |
41. TAGLIATELLE AI FUNGHI PORCINI E MAIALE | 219,- |
Cibule, česnek, vepřová panenka, hříbky, mascarpone, smetana, parmazán | |
Onion, garlic, pork tenderloin, mushrooms, mascarpone, cream, parmesan | |
42. TAGLIATELLE AL SALMONE E SPINACI | 219,- |
Losos, špenát, šafránová omáčka, smetana, bílé víno | |
Salmon, spinach, saffron sauce, cream, white wine | |
43. PENNE CON CARNE E RUCOLA | 219,- |
Nudličky z hovězí svíčkové, cibule, česnek, rajčata, rozmarýn, rukola, hobliny parmazánu | |
Beef sirloin, onion, garlic, tomatoes, rosemary, arugula, parmesan shavings |
50. FILETTO DI MAIALE | 279,- |
Pečená vepřová panenka v krustě z pikantního italského salámu „Ventricina“ s batátovými hranolky, restovanou cuketou a jemnou smetanovo-hořčičnou omáčkou | |
Roasted pork tenderloin in a crust of spicy Italian sausage „Ventricina“ with sweet potato fries, roasted zucchini and subtle creamy-mustard sauce | |
51. BISTECCA DI MANZO | 200g | 389,- 300g | 499,- |
Steak z hovězí svíčkové na drceném zeleném pepři s gratinovaným parmazánovým bramborem, zeleným chřestem baleným v parmské šunce a pepřovou omáčkou | |
Sirloin steak on crushed green pepper with gratinated parmesan potatoes, asparagus wrapped in parma ham and pepper sauce | |
53. PETTO DI POLLO CROCCANTE | 279,- |
Křupavé kuřecí prsíčko s kůží, podávané na italském risottu s restovanou italskou slaninou, chřestem, cherry rajčaty, bylinkami a parmazánem | |
Crispy chicken breast, served on Italian risotto with roasted Italian bacon, asparagus, cherry tomatoes, fresh herbs and parmesan |
54. SALMONE IN CROSTA | 319,- |
Steak z norského lososa s mandlovou krustou, podávaný se salátem z bulguru, cherry rajčat a grilované středomořské zeleniny | |
Norwegian salmon steak with almond crust, served with bulgur salad, cherry tomatoes and grilled mediterranean vegetables | |
55. BRANZINO ALLA MILANESE | 309,- |
Filety z mořského vlka s krémovým šafránovým risottem a cherry rajčaty | |
Fillet of sea bass with creamy saffron risotto and cherry tomatoes | |
56. ORATA AL FORNO | 399,- |
Pečená pražma královská s brambůrkami grenaille se sušenými rajčaty, kapary, olivami a citronovo-smetanovou omáčkou | |
Roasted sea bream with grenaille potatoes, dried tomatoes, capers, olives and lemon-cream sauce | |
57. FRUTTI DI MARE ALLA GRIGLIA | 369,- |
Grilované krevety, chobotničky a slávky marinované v česneku, chilli papričkách, čerstvých bylinkách a vínu, podávané se salátkem z „Red chardu“a rukoly s rozpečenou bagetou | |
Grilled shrimp, octopus and mussels marinated in garlic, chilli, fresh herbs and wine, served with a salad of „Red Chard ‚and arugula with toasted baguette |
58. TIRAMISU DELLA CASA | 79,- |
Domácí tiramisu se strouhanou čokoládou | |
Homemade tiramisu with grated chocolate | |
59. CREME BRULÉE | 119,- |
Vanilková créme brulée s domácím chutney z černého rybízu a čerstvých jahod | |
Vanilla créme brulée with homemade blackcurrant and fresh strawberry chutney | |
60. GELATO COCCO | 129,- |
Kokosová zmrzlina obalovaná v pistáciích a vlašských oříškách, přelitá horkou bílou čokoládou | |
Coconut ice cream coated in pistachio nuts and walnuts, topped with hot white chocolate |
61. PASTA AL POMODORO | 99,- |
Spaghetti s rajčatovou omáčkou, rajčaty a parmazánem | |
Spaghetti with tomato sauce, tomatoes and parmesan | |
62. FRITTO POLLO COTOLETTA | 109,- |
Smažený kuřecí řízek obalovaný v křupavé bylinkovo-citronové strouhance s máslovou bramborovou kaší | |
Fried chicken breast coated in crispy herb-lemon breadcrumbs with mashed potatoes |